Love Islands Stenn en Rowéna hebben een relatie

Ze delen het nieuws op Instagram

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

We zagen afgelopen weekend hoe Denzel en Aleksandra de eerste editie van de Nederlandse Love Island wonnen. Toch zijn zij niet de enigen die met liefde naar huis gingen. Ook Martin en Sebastiana zijn vriend en vriendin. Én er is een nieuwe officiële Love Island-relatie: Stenn en Rowéna.

Stenn en Rowéna Instagram official

De twee maken via Instagram bekend het officieel te hebben gemaakt. "Heel blij om jou nu officieel mijn meisje te kunnen noemen. We hebben al leuke momenten meegemaakt, maar ik ben er zeker van dat er nog vele zullen volgen. Love you," schrijft Stenn.

Rowéna bevestigt het nieuws met een lief bericht op haar Instagram-pagina: "Mijn sprookje is compleet. Ik ben zó trots dat ik jouw vriendinnetje mag zijn."

Denzel en Aleks
Over een smoorverliefd Love Island-koppel gesproken. Ik mocht de twee winnaars van het programma spreken. Denzel en Aleksandra vertellen hoe het Love Island-avontuur voor hen was, wat ze het leukste aan elkaar vinden en hoe hun toekomst eruit ziet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder