Zijn dit de deelnemers van Expeditie Robinson 2019?

Een YouTuber, dj en zanger

eerste-namen-expeditie-robinson
Expeditie Robinson

Aan het einde van de zomer is het weer tijd voor een gloednieuw seizoen Expeditie Robinson. Net als bij Wie is de Mol? speculeren fans er ieder jaar weer op los welke BN'ers meedoen met het programma. Er zijn al een aantal verdenkingen over de deelnemers van dit jaar.

Mogelijke deelnemers Expeditie Robinson

Aan de Instagramaccounts van presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver te zien, zijn de opnames nu in volle gang. De BN'ers vliegen elk jaar naar de Filipijnen en op het vliegveld ging het mis; er is een video gelekt aan Shownieuws waarop te zien is dat meerdere bekende namen samen op Schiphol staan. Dat kan maar één ding betekenen, denken fans.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rob Geus
Allereerst is de Nederlandse televisiekok Rob Geus te zien. De 47-jarige Rotterdammer is vooral bekend om zijn 'Man, man, man' en 'La cucaracha in the kitchen'-uitspraken. Die kakkerlakken zitten ook op het eiland, hè Rob.

Frank van der Lende
Daarnaast is ook Frank van der Lende en vooral zijn blonde kapsel op de video te spotten. De 30-jarige dj heeft zijn eigen show 'De Bende van Van Der Lende' op NPO 3FM.

Tom Coronel
De 47-jarige Tom Coronel is een Nederlandse autocoureur. Tv-kijkers kennen hem misschien wel van de reclames voor Allsecur, waarin hij samen met zijn tweelingbroer Tim te zien is.

Kalvijn
Elk jaar kiest RTL ervoor om tenminste één YouTuber op het eiland te zetten. Vorig jaar was Nienke Plas de uitverkorene. Dit jaar wordt het hoogstwaarschijnlijk de 23-jarige Kelvin Boerma. Eerder gingen er al geruchten dat hij meedeed aan het nieuwe seizoen Wie is de Mol?, maar die speculaties hebben nu plaatsgemaakt voor vermoedens over het survivalprogramma.

Thomas Berge
Last but not least
: Thomas Berge. Thomas is 29 jaar en vooral bekend als zanger en ambassadeur van Free a Girl.

Expeditie Robinson
Of deze vijf mannen écht meedoen, moeten we nog even afwachten. Eerder maakte 6 Inside wel bekend dat we Roy Donders in ieder geval gaan terugzien op het eiland. De enige vraag die door ons hoofd spookt: waar zijn alle vrouwen?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder