Temptation Island VIPS-verleidster Cheyenne: 'Ik heb hem alsnog verleid'

Één van de kandidaten is dus tóch gezwicht

temptation-island-vips-verleidster-cheyenne
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Dit jaar bevat Temptation Island VIPS een gloednieuw element: verleiders die geen kans op succes hebben (dat wil zeggen: de deelnemers niet zo ver krijgen om de fout in te gaan), moeten vroegtijdig naar huis.

Vorige week was het voor het eerst zo ver: vijf vrouwelijke en vijf mannelijke verleiders moesten het programma verlaten. Tot groot ongenoegen van die verleiders zelf. Één van de ongelukkigen, de 22-jarige Cheyenne, uit haar woede in een recent interview.

Verleidster Cheyenne over vertrek Temptation Island VIPS

RTL Boulevard laat weten dat de verleider haar vroege exit oneerlijk vindt. "Er stond op papier dat we minimaal 2,5 weken vrij moesten houden in verband met de opnames," vertelt ze. "Dus ik heb vrij gevraagd van mijn werk, sterker nog: ik heb mijn ontslag daardoor min of meer gekregen. En als puntje bij paaltje komt ben ik na één week al weer thuis.”

Verleiding
Dat is nog niet alles. Cheyenne mag er dan niet in geslaagd zijn de deelnemers te verleiden, ze onthult dat één van hen in Nederland wél de fout in ging met haar. "Ik heb mijn kansen in Nederland alsnog gepakt. En goed ook," aldus de verleider. "Het ergste dat je je kan bedenken is waar. En ik hou niet van half werk. Bij mij is het nooit één keer. Ik hou van verdubbelen."

Wait a minute.. Betekent dit dat Cheyenne een verhouding heeft gehad met Quentin, Thomas, Damian of Fabrizio?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder