Rol van 007 in nieuwe James Bond-film gaat naar Lashana Lynch

Twee maal hoera!

lashana-lynch-nieuwe-james-bond
Jeff SpicerGetty Images

Zou je 007 (oftewel: double-o-seven) moeten beschrijven, dan vallen de woorden 'witte' en 'man' vast en zeker. De afgelopen jaren werd de rol van James Bond gespeeld door onder anderen Daniel Craig en Pierce Brosnan. De makers van de nieuwe Bond-film gooien het over een andere boeg. Ze kiezen voor een nieuwe geheime agent met een 'licence to kill': 007 is dit keer een zwarte vrouw.

Lashana Lynch in James Bond-film

Volgens The Daily Mail speelt Lashana Lynch (van Captain Marvel) de rol van geheime agent. Even voor de duidelijkheid: zij is de nieuwe 007 in de film, maar ze speelt niet James Bond. Het nieuwe personage neemt zijn geheime agent-nummer over, wanneer Bond MI6 verlaat. Daniel Craig speelt zijn rol als James Bond in de nieuwe film voor het laatst.

Het verhaal
Volgens een bron is Bond onder de indruk van zijn vervanger. "Bond voelt zich aangetrokken tot de nieuwe vrouwelijke 007," vertelt een bron. "Hij probeert zijn gebruikelijke versiertrucs, maar is stomverbaasd wanneer die niet werken op de briljante, jonge zwarte vrouw."

Dezelfde bron laat weten dat de term 'Bond girls' officieel is afgeschaft. "Er is ons verteld dat we ze vanaf nu moeten aanspreken met 'Bond women'." Of er na deze film nog een nieuwe James Bond verschijnt, is nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder