Margot Robbie speelt feministische Barbie in live-actionfilm

De populaire blondine komt terug

margot-robbie-barbie
Emma McIntyreGetty Images

Naast The Lion King, Aladdin en De Kleine Zeemeermin verschijnt Barbie binnenkort ook in de bioscoop als live-actionfilm. Inmiddels is er steeds meer informatie bekend en wij kunnen niet meer wachten.

De live-action versie van Barbie

Eerder werd al verteld dat Margot Robbie, bekend van The Wolf of Wall Street, de hoofdrol op zich gaat nemen. Dit nieuws zorgde voor veel kritiek; fans zagen liever een diversere en inclusievere actrice. Maar nu de schrijvers van de film bekend zijn gemaakt heeft het internet weer genoeg hoop.

De Amerikaanse Greta Gerwig en Noah Baumbach gaan aan de slag voor de live-actionfilm. De twee willen vooral de vrouwelijke kracht van de blondine naar voren laten komen. "Voor ons moet de Barbie-film zeker een female empowerment-boodschap hebben. En we willen laten zien dat je mag dromen en de persoon kunt zijn die je wil zijn," vertelt Greta tijdens een persconferentie.

Cast
Welke avonturen de real-life Barbie beleeft en wie haar Ken speelt, is nog niet bekend. De releasedatum staat nu gepland in 2020. Greta is op dit moment nog druk bezig aan een film met Emma Watson en Noah regisseert nu een Netflix film met Scarlett Johansson.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder