Temptation Islands Rodanya vertelt over de vader van haar kind

"Het is een lastige situatie, de bal ligt nu bij hem"

temptation-island-morgan-rodanya
Temptation Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Dinsdag kreeg Temptation Island de grootste twist sinds Danicio bekende dat hij en Rodanya het bed hadden gedeeld. Rodanya - die de relatietest vorig seizoen aanging met Morgan - maakte bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. Ze onthulde nog niet wie de vader is (Morgan? Danicio? Een derde partij?). Hoewel ze nog steeds geen naam geeft, deelt ze wel meer informatie over de baby daddy.

De vader van Rodanya's kind

Aan Grazia vertelt de Temptation Island-deelnemer dat ze het nog geheim houdt, "om de rust nog even te bewaken." De vader heeft het nieuws zelf nog niet naar buiten gebracht. Rodanya vertelt dat ze geen contact meer met hem heeft.

"Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken," vertelt ze. "Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie."

Afstrepen
Één ding weten we wel al: "Danicio is het zeker niet." Wie het dan wel is? De hints lijken toch echt in de richting van Morgan te wijzen. "Er wordt gesuggereerd dat het van een one night stand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield... en hou."

Rodanya noemt haar ex zelf ook nog. "Morgan zou een optie kunnen zijn, ja. De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand genomen."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder