Nieuwe veelbelovende miniserie van Netflix: Unbelievable

De trailer is al uit

netflix-unbelievable-serie
Unbelievable

Netflix vierde eerder deze week nog het succes van When They See Us, de serie die 16 (!) Emmy Award-nominaties binnen sleepte. Nu kondigt de streamingdienst een nieuwe veelbelovende miniserie aan, die - net als When They See Us - gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Nieuwe Netflix Original: Unbelievable

Unbelievable gaat over een reeks seksuele aanrandingen en een potentiële serieverkrachter. Wanneer de tiener Marie Adler aangifte doet omdat ze 's nachts seksueel is aangevallen door een indringer in haar slaapkamer, gelooft niemand haar. Het lijkt onwaarschijnlijk: er is geen spoor van inbraak, geen DNA en niemand die ook maar iets gehoord of gezien heeft.

Ondertussen komen twee detectives met elkaar in contact doordat ze soortgelijke indringersverkrachtingen onderzoeken. Ze werken samen om de potentiële serieverkrachter op te sporen.

Castleden
De cast bestaat uit een paar bekende namen.Toni Collette (In Her Shoes, Hereditary) speelt de rol van detective Grace Rasmussen. De andere detective, Karen Duvall, wordt gespeeld door Merritt Wever (The Walking Dead, New Girl). De 22-jarige Kaitlyn Dever (Bad Teacher, Last Man Standing) is Marie Adler in de serie.

Benieuwd naar de trailer? Die zie je hieronder. Unbelievable verschijnt 13 september op Netflix.

Advertentie - Lees hieronder verder