Kijkers zijn teleurgesteld na laatste aflevering Ex On The Beach

Één iemand is nooit op het strand verschenen

ex-on-the-beach-double-dutch-all-stars
Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Gisteravond was de allerlaatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch op televisie. Het hele All Star-seizoen zat ik te wachten op één ex: miss Koekeroend, beter bekend als Megan van Temptation Island. Wat bleek? Megan verscheen helemaal niet op het strand.

Geen Ex On The Beach voor Megan

Team Tempa - het Instagramaccount dat bijna (ik herhaal: bíjna) altijd goed op de hoogte is van alle nieuwtjes rondom Temptation Island - liet eerder weten dat Megan meedoet aan Ex On The Beach. Verschillende bronnen zouden deze informatie doorgespeeld hebben.

Dat mensen dit dachten, is natuurlijk niet zo gek. Tijdens Temptation Island viel Megan voor verleider Joshua. En laat die Vlaming nu net de celebrity guest in het All Star-seizoen zijn. Het was allemaal perfect geweest: Megan die het strand van EOTB opliep om Joshua te zeggen dat ze hem nooit vergeten is. En dat Joshua zich daar mooi uit moet zien te redden.

In plaats daarvan kwamen kijkers van een koude kermis thuis. Megan was er niet, en Joshua had er net zo goed niet kunnen zijn. Ik geloof dat de ex-verleider zijn verleidingstechnieken in België heeft achtergelaten. Tijdens EOTB merkte ik er in ieder geval helemaal niets van..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder