Tim Hofman: 'Thomas en Yasmin waren al uit elkaar tijdens Temptation Island'

Dus toch bedrog?

temptation-island-vips-thomas-yasmin
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS is nog maar net begonnen en er is al meer drama dan de meeste seizoenen Temptation Island bij elkaar. Één van de grootste discussies van nu: waren Thomas Cox en Yasmin samen tijdens het programma of faken ze het?

Tim Hofman over of Thomas en Yasmin samen waren

Het (waarschijnlijke?) antwoord komt uit een onverwachte hoek. Tim Hofman mengt zich in de discussie. Hij beweert dat Thomas en Yasmin niet samen waren tijdens Temptation, maar meededen als pr-stunt.

Het begon bij Aafke Romeijn, die op Twitter de oprechtheid van Thomas en Yasmin in twijfel trekt. "Ben ik de enige die denkt dat Thomas en Yasmin dit doen als een soort pr-stunt voor hun youtube-kanalen en dat ze precies hebben afgesproken wat ze gaan doen? Is het überhaupt wel een stel," vraagt ze zich af.

Tim Hofman reageert bevestigend. "Is zo. Waren uit elkaar voor ze begonnen. In vlogs zeggen ze van niet, maar iedereen achter de schermen weet van wel." Ok. Het klinkt alsof de presentator weet waar hij het over heeft. De tweet is inmiddels verwijderd. Zouden Thomas en Yasmin dan toch een toneelstuk opvoeren?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder