Natalie Portman speelt vrouwelijke superheld in nieuwe Marvel-film

Move over, Chris Hemsworth

natalie-portman-marvel-film-thor
Elisabetta A. VillaGetty Images

Goed nieuws voor alle Marvel-liefhebbers! Er er is een nieuw deel van de kaskraker Thor in the making. Niet alleen Chris Hemsworth heeft de hoofdrol te pakken. Natalie Portman is zijn tegenspeler. Zij wordt de eerste vrouwelijke Thor.

Jane Foster is de nieuwe Thor

'Huh? Een vrouwelijke Thor? Hoe kan dat,' zul je je misschien afvragen. De details van Natalies nieuwe rol zijn nog niet duidelijk. Het enige dat Marvel afgelopen weekend tijdens de Comic Con in San Diego losliet, is dat er in de nieuwe film Thor: Love and Thunder een vrouwelijke én mannelijke dondergod verschijnt.

Geheel als verrassing komt dit nieuws niet. Natalie Portman speelde in eerdere Thor-films al de rol van wetenschapper Jane Foster, de vriendin van Thor. In de stripboeken van Marvel Comics neemt haar personage op een gegeven moment de krachten van de dondergod over.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder