Deze bekende sporter is de nieuwe verleider van Temptation Island VIPS

Hij heeft bijna 89.000 volgers op Instagram

temptation-island-vips-verleiders-2019
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS
heeft nog maar net een hoop verleiders de deur gewezen, of er is alweer nieuw vlees in de kuip. In de preview van de volgende aflevering zien we een nieuwe verleider arriveren in de villa van de vrouwen. Wat blijkt? Het is geen onbekende. De populaire Nederlandse fitness-influencer Sam Hoogland probeert de harten van de dames te veroveren.

Sam Hoogland in Temptation Island VIPS

Met ruim 88 duizend volgers op Instagram is hij al behoorlijk bekend in Nederland. Mocht je de sporter zelf niet volgen, dan heb je hem wellicht wel al eens voorbij zien komen bij Donny Roelvink of Joël Beukers, met wie hij bevriend is.

Benieuwd naar de verleidkunsten van Sam? In een video van eind 2018 sport hij samen met Djessy van Ex On The Beach: Double Dutch. En - je raadt het al - hij doet de ene na de andere slechte versierpoging. Een beetje flauw, maar wel grappig. Dat belooft wat voor zijn bijdrage aan Temptation Island.

Advertentie - Lees hieronder verder