MTV zoekt singles voor nieuw seizoen Ex On The Beach

Lees verder voor de onofficiële voorwaarden

ex-on-the-beach-double-dutch
Ex On The Beach: Double Dutch

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Dat was 'm dan. Het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch. Ik ben er nog steeds stil van. Ik geloof niet dat ik ooit zo veel (nep)haar door de lucht heb zien vliegen of orgies in badkamers heb mogen aanschouwen. Iedere keer dat ik denk dat het niet heftiger kan, verzinnen de exen wel weer iets nieuws om drama over te maken. Heerlijk.

Ex On The Beach: Double Dutch zoekt deelnemers

Het is een moeilijk seizoen om op te volgen, maar MTV gaat het toch proberen. Er komt alweer een nieuwe EOTB aan en het programma is op zoek naar nieuwe deelnemers. Dus.

De onofficiële voorwaarden om mee te doen, zoals het All Star-seizoen me leerde:
- Niet vies zijn van een drankje. Of twintig. En 'shotjeeees!'
- Je comfortabel voelen in een weinig verhullende bikini.
- Minstens één keer in aanraking geweest zijn met een plastische chirurg. Hoe meer je aan jezelf hebt laten sleutelen, des te meer kans je maakt.
- Houden van seks. En niet schuw zijn om seks te hebben op televisie. Nee, dan bedoel ik niet stiekem vozen onder de lakens, maar gewoon alles out in the open.

Herken jij jezelf in al deze punten? Opgeven kan hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder