Fabrizio zit er helemaal doorheen: 'dit eindigt in een zware depressie'

Hij reageert op de beschuldigingen van Michella Kox

temptation-island-vips-fabrizio
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Sinds zijn deelname aan Temptation Island VIPS staat Fabrizio weer volop in de spotlights. De Vlaming ging de ultieme relatietest aan met zijn (toenmalige) verloofde Pommeline. Inmiddels is het bekend (zonder dat de twee het bevestigd hebben) dat ze niet langer samen zijn. Fabrizio is vlak na het programma meerdere keren gespot met verleider Julia.

Michella Kox met roddels over Fabrizio

Roddelkoningin Michella Kox deed recent een boekje open over Fabrizio. Volgens haar heeft hij eerst Pommeline gedumpt, vervolgens Julia bedrogen met een Ex On The Beach-deelnemer en zou hij nu een nieuw 'slachtoffer' hebben. Ook onthult de YouTube-ster dat hij een "geheim kind" heeft, een zoontje van twee jaar oud naar wie hij niet om zou kijken.

“Fabrizio is nu eenmaal een enorme player,” aldus Michella Kox op haar YouTube-kanaal. “Hij gebruikt het ene meisje na het andere. Ik walg ervan. Een vrouw is géén speelbal!”

Reactie Fabrizio
Fabrizio reageert via het weekblad Dag Allemaal op Michella's uitspraken, zo meldt Het Nieuwsblad. Haar beschuldigingen zijn hem niet in de koude kleren gaan zitten. "Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken," zegt hij. "Dit is een vreselijke situatie. Ik zit er helemaal door."

Zoontje
De realityster bevestigt dat hij een zoon heeft en vertelt dat hij hem nooit in de media heeft genoemd met een reden. "Zijn mama en ik houden hem bewust uit de schijnwerpers. Ik hoor nu dat ik een onverantwoorde vader zou zijn, maar dat is regelrechte zever," aldus Fabrizio.

Waterdicht contract
De 26-jarige wil zich heel graag verdedigen en zijn kant van het verhaal vertellen. Het contract dat hij voor Temptation Island VIPS bij RTL heeft getekend, weerhoudt hem daarvan. Hij mag absoluut niets loslaten over zijn datingleven. “Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten, maar ik krijg geen gehoor. Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder