Alles wat we tot nu toe weten over Expeditie Robinson 2019

Het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij

expeditie-robinson-wat-we-weten
Levente Bodo

Na de zomer gaat het inmiddels twintigste seizoen van Expeditie Robinson van start. We weten inmiddels dat stylist van het zuiden, Roy Donders, meedoet. Maar de goedlachse krullenbol is niet de enige zich zal wagen aan het bloedstollende survivalprogramma. Dit is wat we tot nu toe weten.

Seizoen 20 Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen Expeditie wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Laatstgenoemde deed in 2017 mee aan het programma. Kaj schopte het tot de finale, maar zag ‘onbekende Nederlander’ Carlos Platier Luna er met de winst vandoor gaan. Kaj heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij deze klus wel zag zitten en hij ziet nu zijn droom in vervulling gaan.

Spotted op Schiphol

Hoewel RTL de deelnemers jaarlijks een verrassing probeert te houden, zijn de BN’ers nergens veilig. Spotted op Schiphol: Rob ‘man man man’ Geus, YouTuber Kelvin Boerma beter bekend als Kalvijn, radio-dj Frank van der Lende, Tom Coronel (of was het toch zijn tweelingbroer Tim?) en zanger Thomas Berge. Onderweg naar Thailand, als we de anonieme bron van Shownieuws mogen geloven. Wie denkt dat de heren zich op maken voor een wilde boys trip heeft het volgens hen mis; wij zien dit vijftal dit najaar zeker weten op de buis.

Inmiddels zijn er vier deelnemers door RTL bevestigd, waaronder Frank van der Lende. Is dit het bewijs dat bovenstaande BN'ers ook meedoen?

Zondags op RTL4

Expeditie Robinson wordt vanaf het komende seizoen niet meer uitgezonden op RTL5, maar op RTL4. Daarnaast zal het niet meer op de donderdagen te zien zijn, maar op zondagavond. De eerste aflevering van start op zondag 1 september, om 20.00 uur. Het programma zal zestien weken lang te zien zijn. Eilandpraat zal wel op RTL5 te zien zijn. De talkshow met Luuk Ikink wordt om 21.30 uur uitgezonden. De opnames zitten er inmiddels op en Nicolette deelt op Instagram alvast een sneak preview.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dit jaar gaat het twintigste seizoen van start; een overzicht van alle winnaars van de afgelopen tijd. Zie je hier!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder