Kijkers weten het zeker: dit is de nieuwe verleidster van Temptation Island VIPS

Welkom terug!

temptation-island-vips-verleidsters
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Videoland komt vandaag met een nieuwe aflevering Temptation Island VIPS. Dat is niet het enige waar we op getrakteerd worden. Er verschijnen twee nieuwe (en extra speciale) verleiders in deze aflevering. Dinsdag ontmoetten we de mannelijke verleider - die een bekende sporter blijkt te zijn. Nu is het de beurt aan nóg een oude bekende, zo denken kijkers.

Op de Facebook pagina van Temptation Island VIPS is een teaser van de aflevering vrijgegeven. Het is duidelijk dat er een nieuwe verleidster is. We zien haar dj'en achter een draaitafel. Maar wie dat is, blijft nog even geheim. Hoewel.. fans reageren massaal in de comments dat het eigenlijk maar één iemand kan zijn: Kelly Ross.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het lijkt inderdaad goed mogelijk. Kelly is dj én heeft al eerder meegedaan als verleidster in het programma. Weet je nog, vorig jaar, toen Kelly Utopia-deelnemer Ruud het hoofd op hol bracht? Precies. De kans is groot dat ze het de mannen deze keer weer lastig gaat maken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

Een jaar geleden stond ik voor de camera als een van de verleidsters van Temptation Island VIP’s en dit jaar sta ik weer voor de camera alleen dan als presentatrice bij Secret Circle 🙏🏼 ************************************************************GEZOCHT NOG 3 MEIDEN/VROUWEN! DE HEETSTE DATINGSHOW! In het programma Room 666 zijn er drie hotelkamers met in iedere kamer een verrassing. De hoofdkandidaat moet een keuze maken voor een jongeman waarmee zij de nacht gaat doorbrengen. Wie gaan ze daar aantreffen? Een stille erotische droom? Iets wat ze helemaal niet willen of durven? Of een match made in heaven? Als presentatrice staat dj Kelly Ross de kandidaten bij: ze gaat aan de slag als wingwoman 2.0 om de kandidaten te helpen met de keuzes die zij moeten maken. De kandidaat heeft steeds 15 minuten om te bepalen: ‘blijf ik in deze kamer?’. Kiest de kandidaat om door te gaan naar de volgende kamer, dan kan hij nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer is de kandidaat verplicht om daar de nacht door te brengen..... LET OP: - OPNAMES ZIJN OVERDAG DUS JE HOEFT NIET TE OVERNACHTEN. - ZIE HET GEWOON ALS EEN LEUKE DATE OF KENNISMAKING. Er is een leuke vergoeding beschikbaar! Je bent maar 1 opname dag nodig (29 OF 30 juni) in Laren (N-H) Er zal een kennismaking gesprek zijn op 18 juni, kan je hier bij zijn op kantoor in Amsterdam? Wil je meer informatie ontvangen, je aanmelden? Mail dan (vrijblijvend) je gegevens + 06 + 2 recente foto(s) naar casting@rivcasting.nl onderwerp ‘room 666'

A post shared by DJ Kelly Ross (@dj.kellyross) on

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder