Temptation-verleidster Julia deed jaren geleden mee aan 'Paranormale Kinderen'

Er is een video opgedoken van de aflevering

temptation-island-vips-julia-verleidster
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

We hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met Julia, de verleidster uit Temptation Island VIPS die Fabrizio (waarschijnlijk) weet in te pakken en na het programma een korte relatie met hem heeft. Wat blijkt nu: dit is niet de eerste keer dat Julia op tv verschijnt. Ze was als 12-jarige te zien in het programma Paranormale Kinderen.

Verleidster Julia in tv-programma Paranormale Kinderen

Michella Kox heeft één van de afleveringen van het programma opgedoken op YouTube. In de video zien we een piepjonge Julia, die destijds Juul werd genoemd. Ze vertelt over haar paranormale gaven, die ze van kinds af aan al heeft.

Aan medium Liesbeth Van Dijk vertelt Juul wat ze allemaal kan. "Ik zie aura's. Dat zijn kleuren om mensen heen die emoties, ziektes en breuken kunnen aantonen. Ik zie ook energieën van overleden mensen of gewoon overleden mensen. Ik voel ook wanneer een persoon te vertrouwen is of niet."

Juul als baby
Julia's ouders vertellen hoe bijzonder de verleidster als baby was. "Ze praatte heel vroeg," aldus haar moeder. "Toen wisten we het echt. Ze zei toen allerlei dingen die ze niet kon weten."

Toen Juuls moeder zwanger raakte, wist de kleine Julia dat er iets mis was. "Zij kwam iedere keer zeggen: 'baby'tje is ziek en gaat dood,'" vertelt haar moeder. "Toen kreeg ik een miskraam. Dat heeft ze vijf keer zo gedaan."

De aflevering
Benieuwd naar de aflevering? Julia verschijnt vanaf 3:30 minuten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder