EOTB's Elodie: 'Ik heb spijt van mijn tweede deelname'

Elodie vertelt over haar deelname, Harrie en Yasmine

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er definitief op. Wat hebben we gesmuld van alle juice, drama en hier en daar wat liefde. Één van de meestbesproken exen was toch wel Elodie. De brunette zette met haar komst de villa op z'n kop. Glamour sprak haar om te vragen hoe ze het avontuur zelf heeft beleefd, of ze ergens spijt van heeft en hoe het nu écht is afgelopen met haar en Harrie.

Laten we bij het begin beginnen. Hetgeen waar de meeste mensen nieuwsgierig naar zijn: hoe zit het tussen jou en Harrie?
"Ha-ha, dat wil iedereen wel weten. Er is niet veel meer gebeurd. Het contact hield al snel op. In Nederland was alles toch even wat anders dan in Thailand. We hebben elkaar nog één keer op een feestje gezien. Daarna heb ik mijn huidige vriend ontmoet. Harrie zie ik nog wel eens tijdens het uitgaan en bij boekingen. Het is oké zo. Hij heeft mijn vriend ook al ontmoet."

Vond je hem oprecht leuk?
"
Ja, tuurlijk wel. Ik was niet verliefd, maar ik vond hem wel echt leuk. Ik hoefde niets met iemand anders te doen en wilde ook geen aandacht vragen van anderen. Zo ben ik niet. Ook al vindt hij het soms moeilijk om toe te geven; hij vond mij ook leuk. Volgens mij moet hij nog een beetje uitvogelen wat hij wil."

Hoe gaat het nu tussen jou en Yasmine, hebben jullie nog ruzie?
"
Dat gaat eigenlijk best goed. Op het moment dat de camera's niet langer draaiden, trokken we weer naar elkaar toe. Heel gek. Voordat we terugvlogen waren we op een strandfeest en toen ging het al een stuk beter tussen ons. Daarna op een feestje in Eindhoven was het weer helemaal gezellig en goed."

Waren die ruzies dan wel echt?
"
Ja, die waren zeker wel echt. Ik weet ook niet waarom het nou zo explodeerde. Vóór de show gingen Yasmine en ik gewoon goed met elkaar. We hadden zelfs gefacetimed. Ik denk dat onze ruzie ook te maken had met de invloed van andere mensen in het huis. Daardoor escaleerde het. Het is wel zonde, dat het zo is gegaan. Ik denk dat we het beiden liever leuk hadden gehad met elkaar."

En hoe gaat het tussen jou en Jamecia?
"We hebben het wel een beetje kunnen uitpraten tijdens de opnames van het MTV-programma 'Wat Gebeurde Er Next?'. Ik zie het niet als een super goede vriendin van mij, maar ik wil ook niet blijven haten. Daar word je alleen maar ongelukkig van."

Hoe was het om jezelf terug te zien?
"Het is lastig uit te leggen, maar ik vind het moeilijk om mezelf terug te zien. In het begin deed ik het best goed en hield ik mij rustig. Maar op een gegeven moment heb ik mezelf te veel mee laten nemen in het gestook en de negatieve sfeer die er hing."

Heb je ergens spijt van?
"
Ja, weet ik niet. Ik had eigenlijk liever twee keer nagedacht over mijn deelname aan het programma. Dan denk ik: joh, had ik niet wat anders met mijn tijd kunnen doen? Het was deze keer zóveel negatiever dan de eerste keer. De ervaring was daardoor gewoon veel minder leuk. Begrijp me niet verkeerd; er waren echt wel leuke moment. Maar of die opwegen tegen de minder leuke momenten is lastig. Ik heb er wel veel Instagramvolgers bijgekregen, maar dat is ook niet alles."

Dus als je nog een keer wordt gevraagd om mee te doen?
"Dan zou ik nee zeggen."

Ook tegen een programma als Temptation Island?
"Dan zou ik ook nee zeggen. Ik wil graag good vibes om me heen. Dus als er een leuk en positief programma komt, dan wel."

Hoe ziet je toekomst eruit?
"Ik ben nu heel gelukkig met mijn vriend Jesse en wil met hem gaan samenwonen. Daarnaast ben ik mijn studie Voeding en Diëtiek aan het afronden en druk bezig met mijn Instagram. Wat nu echt mijn droombaan is, weet ik nog niet. Ik ga mij de komende tijd oriënteren. Er zijn een hoop opties."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder