Net binnen: Fabrizio en Pommeline zijn officieel uit elkaar

Pommeline deelt het nieuws op Instagram

temptation-island-vips-pommeline-fabrizio
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Er is de afgelopen weken een hoop te doen geweest over Temptation Island VIPS-koppel Fabrizio en Pommeline. Volgens de geruchten (en de bijbehorende foto's en video's) zijn de twee niet langer samen. Fabrizio zou na het programma gedatet hebben met verleidster Julia. Inmiddels zou hij weer een nieuwe vriendin hebben: de voormalige Miss België-kandidaat Maithé Rivera Armayones.

Fabrizio en Pommeline mogen officieel niets loslaten over hun breuk. Ze hebben immers een contract getekend bij RTL. Pommeline breekt haar stilte nu tóch. Ze plaatst een bericht op Instagram waarin ze de break-up bevestigt.

Instagrampost Pommeline over breuk met Fabrizio

De post is kort, maar duidelijk.“Na vele vragen en reacties willen Fabrizio en ik bij deze laten weten dat we allebei onze eigen weg gaan,” schrijft ze. “Dit is een gezamenlijk besluit geweest en staat los van deelname aan Temptation Island VIPS. Wij hopen dat mensen ons onze privacy willen gunnen.”

Zware depressie
Fabrizio liet eerder in een interview weten dat hij er helemaal doorheen zit. Er wordt een hoop narigheid over hem verspreid en door het zwijgcontract met RTL kan hij zichzelf niet verdedigen. "Iedereen vindt mij een smeerlap, ik krijg dit nooit meer rechtgetrokken," aldus Fabrizio. "Dit is een vreselijke situatie. Ik zit er helemaal door."

“Ik heb gevraagd aan RTL om een uitzondering te maken op het contract zodat ik mijn hart eens kan luchten, maar ik krijg geen gehoor,” vertelt hij. “Dit gaat nog eindigen met een burn-out of zware depressie.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder