Makers van The Handmaid's Tale bevestigen: er komt een vierde seizoen

Het aftellen is weer begonnen

Vierde seizoen The Handmaid's Tale
The Handmaid's Tale

We hebben goed nieuws voor de fans van The Handmaid's Tale die al (zo goed als) door de afleveringen van seizoen drie heen zijn, die sinds begin juni op Videoland staan: er komt een vierde seizoen. Dat hebben de makers van de serie bevestigd tijdens het Television Critics Association-evenement in Los Angeles, meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline.

Vierde seizoen The Handmaid's Tale

Wanneer de afleveringen van het vierde seizoen te zien zullen zijn, is nog onbekend. Wel deelt de productie al de eerste beelden op Instagram, waar menig fan dolenthousiast op reageert.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Handmaid's Tale in het kort

De serie – die met het eerste seizoen maar liefst acht Emmy Awards in de wacht sleepte, waaronder die voor beste dramaserie – gaat over een vergelijkbare wereld als de onze in de nabije toekomst, met één cruciaal verschil: een groot deel van de mensheid kan geen kinderen meer krijgen door alle soa's en milieuverontreiniging. Een burgeroorlog leidt ertoe dat het totalitaire regime Gilead de macht in de Verenigde Staten grijpt. En dat zorgt ervoor dat het land wordt onderdrukt door de mannelijke elite.

Waarom je The Handmaid's Tale moet kijken
Nog niet overtuigd om de serie te kijken als je er nog niet aan begonnen bent? Lees dan vooral dit artikel even, waarin we je puntsgewijs uitleggen waarom het zo belangrijk is dat je als de wiedeweerga aan de serie gaat beginnen. En hadden we al gezegd dat de makers voor de komende uitreiking van de Emmy's opnieuw elf (!) keer genomineerd zijn? Juist, kijken dus.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder