Verleider Sam Hoogland was 'nerveus' voor deelname Temptation Island VIPS

'Niet iedereen was relaxed tegen me'

Verleiders Temptation Island VIPS
Temptation Island VIPS

De aflevering van Temptation Island VIPS van afgelopen donderdag stond vooral in het teken van de tranen van Pommeline, Channah en Yasmin, maar er kwamen óók twee nieuwe gezichten de hoek om kijken. Oud Temptation-deelnemer Laetitia sloot aan bij de vrouwelijke verleiders en fitness-influencer Sam Hoogland vergezelde het mannelijke verleiders-team. En dat vond laatstgenoemde best spannend, heeft hij nu laten weten in een nieuwe aflevering van Temptation Gossip.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sam Hoogland over Temptation Island VIPS

In de aflevering vraagt Ferry Doedens de 24-jarige deelnemer het fitnesshemd van het lijf, die het vragenvuur volledig over zich heen laat komen en goudeerlijk antwoord geeft. Wanneer Sam beelden ziet van zijn aankomst in de villa in Thailand, krijgt hij het er naar eigen zeggen warm van. "Best gek om te zien hoor." Hij kan dan ook niet ontkennen dat hij een beetje nerveus was toen hij zijn intrede maakte. "Op mijn YouTube-kanaal kan ik zelf bepalen wat ik online zet en hoe het allemaal gebeurt." Maar dat stukje controle miste hij natuurlijk in Temptation Island.

Nerveus
Die zenuwen hadden er daarnaast ook mee te maken dat Sam als enige verleider pas later in het huis trok. Daar waren niet alle verleiders, zoals Sam al had verwacht, blij mee. "Niet iedereen was relaxed tegen me. Die gasten vonden het wel heftig dat ik daar ineens kwam. Er kwamen gelijk gasten naar me toe die me gingen vertellen hoe en wat de situaties waren."

Toch zagen we in de aflevering al dat Sam zich daardoor niet laat kennen. Hij gaat dan ook recht op zijn doel af. "Ik denk dat ik mijn pijlen op Yasmin ga richten."

Bekijk het fragment uit Temptation Gossip hieronder terug.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder