Heb jij het al gespot? The Lion King bevat ook één echt shot

Niet alle beelden zijn gemaakt met de computer

The Lion King
The Lion King

We zijn met z'n allen in de ban van de remake van The Lion King, die momenteel in de bioscoop te zien is. En dat is niet zo gek, want de animatiefilm brengt de Disneyklassieker uit 1994 op professionele wijze tot leven. Maar niet de hele film is geanimeerd, onthult Jon Favreau, de regisseur van de film, nu op Twitter.

Eén echt shot in The Lion King

Er zit één echt shot in de film, verklapt de regisseur op social media. "Er zitten 1490 shots gemaakt door animators in de film", schrijf Favreau. "Maar ik heb er één echt shot in verwerkt – die we schoten in Afrika – om te kijken of het iemand op zou vallen." Voor zover wij weten, is daar nog niemand in geslaagd. En dat zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit van de geanimeerde shots van de film, waartussen het echte shot dus niet opvalt.

'The circle of life'
Benieuwd naar het shot dat dus als enige níet met de computer is gemaakt? Favreau deelt 'm in zijn tweet hieronder. "Het is het eerste shot van de film, waarmee 'the circle of life' begint."

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder