Leven als Bella Swan? Haar huis in Twilight staat op Airbnb

"Een must voor Twilight-fans"

bella-swan-huis-airbnb
Twilight

Keek je vroeger (of nu, dat kan ook) ieder jaar de films uit The Twilight Saga? Dan ken je het witte huis van Bella Swan vast ook nog wel. Je weet wel, het huis waar Edward Cullen 's nachts naar binnen sneakte. En waar Bella 'the talk' had met haar vader Charlie. Dát huis bestaat dus in real life. Je kunt het gewoon huren via Airbnb.

Overnachten in Twilight Swan House via Airbnb

Het huis staat op de woningverhuursite onder de naam Twilight Swan House. De woning ligt in Saint Helens, een plaatsje in de Amerikaanse staat Oregon. Voor één nacht betaal je ongeveer €300. Voor die prijs kun je met maximaal tien gasten in de Swan House verblijven.

Hoewel Bella en Charlie maar met z'n tweeën in het huis wonen - en we in de films eigenlijk alleen Bella's slaapkamer, de woonkamer en keuken zien - is er in de echte woning veel meer ruimte: er zijn vijf slaapkamers en twee badkamers. Het interieur is bijna helemaal hetzelfde als in The Twilight Saga. Er staan zelfs grote, kartonnen versies van Bella, Edward en Jacob in de woning. Benieuwd naar de Twilight Swan House? Je vindt de foto's hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder