Love Islands Chey haalt uit naar bodyshamers

Ze reageert op een DM op Instagram

love-island-chey
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Sinds Chey de villa van Love Island met een hoop drama (en dat is een understatement) verliet, is er een hoop ophef rondom het model. De oud-deelneemster liet eerder al weten dat ze last heeft van online pesters. Nu vertelt ze op Instagram dat haar DM's vol zitten met haatberichten van bodyshamers.

Chey deelt DM van bodyshamer op Instagram

De 24-jarige deelt een screenshot van een privéberichtje op Instagram. "Ik zou echt iets meer eten. Beetje eng en zo," schrijft iemand naar Chey. De influencer reageert op haar Instagram Stories.

"Mensen haten hun lichaam niet zomaar. De maatschappij leert hen dat," aldus Chey. "Schoonheid betekent voor mij dat je je goed voelt in je eigen huid. Labels als 'te dun' of 'te curvy' bepalen niet hoe mooi je bent. De grootte van je taille bepaalt niet hoeveel je waard bent."

Ze heeft een tip voor alle pesters en gepeste mensen: "Hou op met bodyshamen en begin anderen te motiveren en te steunen. Wees trots op wie je bent en schaam je niet voor hoe anderen jou zien."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder