Imanuelle Grives blijft langer in voorarrest

Imanuelle is niet de enige die behoorlijk ver ging voor een filmrol

imanuelle-grives-filmrol
Anadolu AgencyGetty Images

Imanuelle Grives behaalde afgelopen weken de koppen van het showbizznieuws. De 34-jarige actrice werd op het Belgische festival Tomorrowland in de boeien geslagen, omdat ze in het bezit was van een grote hoeveelheid drugs. In haar airbnb-woning werd daarna nog veel meer drugs gevonden.

Imanuelle Grives blijft langer in voorarrest na drugsschandaal

De rechter heeft deze week besloten dat Imanuelle nog zeker een maand in voorarrest moet blijven, omdat het OM ernstige bezwaren zou hebben tegen de vrijlating. Zo zou ze volgens hen, onder andere, vluchtgevaarlijk zijn. “Deze uitspraak is een grote teleurstelling voor Imanuelle en haar familie. Dit betekent dat zij vooralsnog niet naar huis mag om zich in Nederland voor te bereiden op de rechtszaak", laat haar management weten in een statement.

“Imanuelle begrijpt dat veel mensen zich zorgen maken over hoe het met haar gaat en dat er veel vragen zijn over haar situatie. Ze beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland. Tot slot wil ze alle mensen die haar zijn blijven steunen bedanken.”

Voorbereiding op filmrol

Toen het nieuws van haar aanhouding bekend werd, liet Imanuelle’s advocaat weten dat ze de drugs op zak had, ter voorbereiding op een rol van een niet nader te noemen film. Ze zou hierin de rol van drugsdealer vertolken. “Ze wilde ervaren hoe het in zijn werk gaat en welke spanning erbij komt kijken.”, liet haar advocaat weten aan RTL Boulevard.

Of dat ook waar is, is nog maar de vraag. Maar het moge duidelijk zijn dat niet alleen Imanuelle veel over heeft voor een filmrol. Wij hebben een paar acteurs op een rij gezet die ook behoorlijk ver gingen voor een rol.

Natalie Portman - Black Swan

image
Getty Images

Natalie Portman had de hoofdrol te pakken in de aangrijpende balletfilm, Black Swan. Hiervoor moest ze één jaar lang, acht uur per dag, op balletles. Zelfs toen ze een rib brak, gooide ze de handdoek niet in de ring. Daarnaast volgde ze een heel streng dieet waardoor ze zo'n 10 kilo afviel. Alle moeite en inzet werd beloond, want het leverde Natalie wel een Oscar op.

Charlize Theron - Monster

image
Getty Images

Voor haar rol in de film Monster, kroop actrice Charlize Theron in de huid van Aileen Wuornos, een ex-prostituee die de doodstraf kreeg voor de moord op zeven mannen eind jaren tachtig en die werd geëlektrocuteerd in 2002. Ook deze rol vergde behoorlijk veel voorbereiding. Theron kwam ruim 15 kilo aan en schoor haar wenkbrauwen af. Resultaat: een onherkenbare Charlize én ook een gouden Oscar-beeldje.


Matthew McConaughey en Jared Leto - Dallas Buyers Club

image
Getty Images

Zowel Matthew McConaughey, als Jared Leto waren onherkenbaar in de kaskraker Dallas Buyer Club. Matthew verloor bijna 20 kilo voor zijn rol als AIDS-patiënt Ron Woodrof. Jared vertolkte de rol van transvrouw Rayon die lijdt aan HIV. Ook hij verloor flink wat kilo's en schoor z'n wenkbrauwen af.

Demi Moore - G.I. Jane

image
Getty Images

Jordan O'Neall (Demi Moore) wil aan de loodzware training van de Navy SEALs meedoen. Voor deze rol volgde Demi dagelijkse militaire trainingen, die zowel fysiek als mentaal loodzwaar waren. Ook schoor ze haar lange donkere lokken af.

Hillary Swank - Million Dollar Baby

image
Getty Images

Hilary Swank kroop in de rol van Maggie Fitzgerald. Hiervoor moest ze niet alleen leren boksen, maar haar lichaam moest daarvoor ook een behoorlijke transformatie ondergaan. Haar lichaam moest namelijk lijken op dat van iemand die al haar hele leven kei- en keihard heeft getraind. Swank had ongeveer 90 dagen om dit resultaat te boeken.

Christian Bale - The Machinist

image
Getty Images

Christian Bale nam de rol van Trevor Reznik op zich in de film The Machinist. Reznik was een machinist die kampte met een extreme vorm van slapeloosheid, wat leidde tot ernstig gewichtsverlies. De acteur volgde vier maanden lang een behoorlijk pittig (understatement much) dieet, om 30 kilo voor zijn rol kwijt te raken.

Chris Hemsworth - In The Heart Of The Sea

image
Getty Images

De acteur verloor ongeveer 10 kilo en het eerste wat wij dachten was: "Is dat écht Chris Hemsworth?!"


    Advertentie - Lees hieronder verder