Fabrizio over deelname zieke Pommeline: 'Ze had beter niet mee kunnen doen'

"De klachten worden erger bij stress"

temptation-island-vips-pommeline-fabrizio
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Vanaf de allereerste aflevering Temptation Island VIPS werd al duidelijk dat één iemand niet gemaakt is voor de ultieme relatietest. Pommeline is op zo ongeveer alle momenten van de dag ontroostbaar, omdat ze Fabrizio mist, bang is dat ze hem kwijtraakt en alles dat ze met hem heeft opgebouwd (een woning, eigen zaak en presentatieklussen) verliest.

Nu blijkt dat er nog een reden is dat Pommeline beter niet had kunnen meedoen. 'Fabri' vertelt aan Shownieuws dat hun deelname achteraf geen slimme zet was, vanwege Pommelines ziekte.

Pommeline chronische darmziekte

Pommeline heeft Colitis Ulcerosa, een chronische ontstekingsziekte aan de dikke darm. De klachten worden erger bij veel stress. Dan heeft de oud-verleider geen eetlust en vermagert ze. De ziekte betekent ook dat Pommeline een verhoogde kans op darmkanker heeft.

Een ziekte die erger wordt bij stress.. dat klinkt niet als de ideale situatie om mee te doen aan een programma dat bewust stressvolle situaties creëert. "Temptation was inderdaad niet het slimste om aan mee te doen," beaamt Fabrizio. "Daar hebben we eerlijk gezegd niet echt bij stil gestaan. Voor vertrek voelde zij zich heel goed.”

Geen spijt
Ondanks dat het Pommelines gezondheid niet ten goede deed, vertelt Fabrizio dat hij geen spijt heeft van zijn deelname. "Het heeft mijn ogen doen opengaan als persoon. Om te zien wat ik echt wil in mijn leven, hoe mijn relatie eruit ziet, wat er beter kan. Het is een leerproces voor alle jongens."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder