Glamour spreekt de Love Islanders over hoe het nu met ze gaat

"Hij zei als eerste 'ik hou van je.' We kunnen echt niet meer zonder elkaar."

love-island-lotte-rowena-kelly-aleksandra
Glamour

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

De eerste Nederlandse editie van Love Island zit er alweer sinds een maand op. We volgden wekenlang een groep singles die op zoek ging naar ware liefde. Sommigen verlieten de villa met een nieuwe wederhelft, anderen gingen naar huis met alleen hun nieuwe vergaarde bekendheid op zak. Hoe ze het programma ook verlieten, ik ben vooral benieuwd hoe het inmiddels met de Islanders gaat. Aleksandra, Lotte, Kelly en Rowena geven me een life-after-Love-Island update.

Hoe gaat het met…
Kelly
: “Tussen mij en Matthy gaat het beter en beter. Het eerste weekend nadat we de villa uit waren, zei hij tegen me dat hij verliefd op me is. Een week later zei hij ‘ik hou van je’, alweer als eerste. Toen dacht ik: ik moet hem laten zien dat ik 100 procent voor hem ga. Toen heb ik hem verkering gevraagd op een feestje, midden op het podium, met een microfoon. Inmiddels kunnen we al niet meer zonder elkaar. We spreken zelfs naar elkaar uit dat we hopen dat we nog heel lang samen zijn, en dat we dat ook wel zien gebeuren.”

Rowena: “Het gaat supergoed met Stenn en mij. Twee dagen na Love Island gingen Stenn en ik op onze eerste officiële date. Ik had eerder al tegen hem gezegd dat als hij me verkering zou vragen, hij dat wel op een bijzonder moment moest doen. Nou, dat moment was er tijdens ons etentje. Hij wilde toosten en zei toen opeens: ‘Dit is wel een bijzonder moment, toch? Wil je mijn vriendinnetje zijn?’ Ik had echt niet verwacht dat hij het zo snel zou vragen. Maar hij zei: ‘Waarom zou ik dat nu niet zeggen, als het gewoon goed voelt?’.”

Aleksandra: “Denzel en ik zijn heel gelukkig. We brengen iedere dag samen door. Tot nu toe zijn we pas één keer twee dagen uit elkaar geweest. Verder zijn we vooral bezig met wat we nu verder willen doen. Er wordt gesproken over een reality-programma over onze levens na Love Island, omdat daar veel vraag naar is. Hetzelfde geldt voor een eigen bikinilijn: ik krijg letterlijk duizenden vragen over waar je mooie bikini’s voor vrouwen met grote borsten vindt. Ik zou graag een eigen lijn willen uitbrengen, maar ik zoek nog een merk dat dit wil.”

Lotte
: “Jarne en ik hadden na Love Island nog even contact, maar helaas verliep dat niet zo soepel. Het is al een tijdje definitief over tussen ons. Daar hebben we allebei vrede mee. Ik krijg wel een hoop berichten van andere mannen, maar daar ga ik niet op in. Ik heb het idee dat mannen nu zenuwachtiger zijn naar mij toe. Dat vind ik wel jammer. Van mij mag het gewoon spontaan blijven.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder