Temptation-verleider Mitch over Channah: "Ik vind het hypocriet en onverantwoordelijk"

Hij neemt geen blad voor de mond

temptation-island-vips-verleider-mitch
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Één verleider was de afgelopen afleveringen Temptation Island VIPS al goed op weg in het spel der verleiding. Het is duidelijk dat Mitch de temptation van Channah is. Maar is dat andersom ook het geval? En wat vindt Mitch van Channahs plotselinge vertrek en haar zwangerschap? De verleider doet een boekje open in een YouTube-video van Concentrate Velvet.

Mitch geeft mening over Channahs zwangerschap bij Concentrate

In de Pussy Talk-aflevering krijgt Mitch een aantal vragen voorgeschoteld. Wat blijkt? Channah zou niet de eerste keuze zijn van de verleider. Qua uiterlijk zou hij eerder gaan voor Yasmin. Maar, “qua innerlijk zou Channah wel naar voren kunnen komen,” zo bekent de verleider.

Vroegtijdig vertrek
Over het vertrek van Channah heeft hij ook iets te zeggen. “Ik vond het hartstikke jammer. Ik had een goeie klik met Channah en was goed op weg om de temptation met haar aan te gaan. Als zij dan opeens vertrekt, is dat ook pittig voor mij,” vertelt Mitch. “Dat heb ik haar ook wel kwalijk genomen, hoor. Ik heb tegen haar gezegd: bedankt voor het ruïneren van mijn Temptation.” Hij gooit er nog een cryptische opmerking achteraan: “Maar de vraag is natuurlijk: is het me daarna nog gelukt of niet?”

In verwachting
Eerder werd bekend dat Channah en Quentin vóór hun vertrek naar Temptation Island al wisten dat ze een kindje zouden krijgen. “Ik heb daar twee woorden voor en dat heb ik ook tegen Channah zelf gezegd: ik vind het een beetje hypocriet en onverantwoordelijk,” aldus Mitch.

Bekijk de hele video hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder