Dit is de reden waarom Megan niet meedeed aan Ex On The Beach

Kijkers waren teleurgesteld toen Temptation's Megan niet in het MTV-programma verscheen

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Toen Joshua plotseling verscheen in Ex On The Beach: Double Dutch, was heel Nederland (ja, wij ook) ervan overtuigd dat Temptation Islands Megan op het strand zou verschijnen als zijn ex. Kijkers waren dan ook behoorlijk teleurgesteld toen dat níet het geval was. Inmiddels hebben we een verklaring voor Megans afwezigheid: ze is niet single. Snap je?

Megan (20) laat exen Joshua en Kevin officieel achter zich. Ze heeft een nieuwe man in haar leven: Maxence Vanderwilt.

Wie is de nieuwe vriend van Megan, Maxence Vanderwilt?

De 39-jarige Maxence is in België geen onbekende. Hij vergaarde zijn roem niet net als Megan door middel van een populair tv-programma, maar dankzij zijn criminele verleden. Maxences broer Frédéric lichtte samen met zijn ex-vrouw Barbara Gandolfi de Franse acteur Jean-Paul Belmondo op. Maxence zelf is eigenaar van twee stripclubs in Kortijk en Oostende. Hij moest zes maanden de gevangenis in en betaalde €18.000, "voor inbreuken op de sociale wetgeving," aldus Het Laatste Nieuws.

Megans moeder reageert
Ondanks Maxences verleden, is Megans moeder blij dat de twee elkaar gevonden hebben. "Maxence is erg charmant, en zó respectvol naar ons toe," vertelt ze aan HLN. "Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin twintig die zich elk weekend lazarus drinkt."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder