Zo reageerde Macaulay Culkin op 'Home Alone' reboot

Dit is het ultieme kerstcadeau!

home-alone-reboot
IMDB

Met nog 139 dagen op de teller tot kerst, verrast Disney ons nu al met het ultieme kerstcadeau; een reboot van de klassieker Home Alone.

Home Alone komt met reboot

De grote baas bij Disney, Bob Iger, bevestigde dat er speciaal voor Disney+ een reboot in de maak is. Of het een film of serie betreft, is vooralsnog onbekend. Het heugelijke nieuws is ook Home Alone-ster Macaulay Culkin aka Kevin McCallister ter oren gekomen. Op social media reageert-ie met een, volgens hem, behoorlijk accurate foto.

Te zien is hoe de inmiddels 38-jarige ster onderuit gezakt op de bank zit, compleet met blote buik en een bord eten: "Dit is hoe een update van Home Alone eruit zou zien," leest het bijschrift. Of hij ook een rol krijgt in de nieuwe versie is nog onduidelijk. Eerder liet hij weten er wel voor open te staan. "Hey Disney, geef mij een belletje," grapt hij.

Disney bevestigt dat er naast een reboot van Home Alone voor het nieuwe streamingplatform Disney+ ook nieuwe versies van Night At The Museum, Diary Of A Wimpy Kid en Cheaper By The Dozen aan zitten te komen.


Advertentie - Lees hieronder verder