Famke Louise heeft haar eerste filmrol te pakken

Het is "een romcom met een twist"

Famke Louise is zangeres, rapper, model en sinds kort ook actrice. De 20-jarige heeft haar eerste filmrol binnengesleept. Ze is te zien in een korte film die gemaakt is ter ere van het 10-jarige bestaan van Cineville.

Famke Louises acteerdebuut in de korte film Hitte

Het gaat om de film Hitte, die geregisseerd is door Thessa Meijer. Famke Louise heeft de hoofdrol in de ruim 2 minuten durende video, die gewoon op YouTube staat.

Hitte speelt zich af in een bijzondere ijssalon. Een verlegen meisje (gespeeld door Famke) loopt de zaak binnen om ijs te bestellen. Wanneer ze de jongen achter de balie probeert duidelijk te maken welke smaak ze wil, smelt ze plotseling. Jep, dat lees je goed. Ze smelt, letterlijk. See for yourself:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Andere bekende koppen die te zien zijn in de film, zijn Daniël Kolf, Frits Lambrechts en Anouk en Priscilla van The Voice Kids.

Een romcom met een twist
De regisseur vertelt haar visie achter de film. "Hitte is een romcom met een twist," aldus Thessa. "Famke Louise duikt voor deze rol dus in een karakter dat qua persoonlijkheid ver van haar afstaat. Dit doet ze fantastisch, met humor en vol overgave. Ook is er een sterke chemie tussen Famke en haar tegenspeler Daniël Kolf."

In de beschrijving van de YouTube-video wordt uitgelegd wat het concept achter de korte film is. "We gaven drie talentvolle Nederlandse regisseurs een vrijbrief: verfilm je droomscène. Et voilà: drie kneitereigenwijze filmscènes," valt er te lezen. Het resultaat: een ietwat bizar maar toch vermakelijk filmdebuut voor Famke Louise.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder