Channah emotioneel: 'Laetitia wist van mijn zwangerschap af'

Ze onthult in Temptation Gossip of ze nog samen is met Quentin

channah-temptation-gossip
Temptation Gossip

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het moment waarvan we wisten dat het zou komen is hier: in de nieuwste aflevering van Temptation Island VIPS zien we hoe Channah onthult dat ze zwanger is en het programma verlaat. In Temptation Gossip doet ze een boekje open over haar relatie met Quentin en haar beweegredenen.

Channah vertelt: zijn zij en Quentin nog samen?

Aan Ferry Doedens vertelt Channah dat het voorbij is tussen haar en Quentin. “We kunnen allebei niet wachten tot de kleine er is, daar hebben we heel veel zin in. Maar qua relatie is er weinig,” aldus Channah.

Op dit moment focust de oud-Ex On The Beach kandidaat zich op haarzelf en haar kind. “Ik doe het even rustig aan.” Volgens Channah is Quentin bang dat ze een relatie met een ander krijgt. “Niet per se dat ik nu iets doe, maar wel dat er op een gegeven moment er een andere man komt in mijn leven. En die is dan ook nog eens bij zijn kind,” legt Channah uit.

Waarom nu?
Channah vertelt ook waarom ze juist dít moment heeft gekozen om het programma te verlaten. “Door de beelden die ik heb gezien dacht ik: ik heb genoeg gezien en het is voor mij al te ver gegaan,” vertelt ze emotioneel. “Het is beter om er nu gewoon uit te gaan, want we krijgen toch een kleintje en daar moeten we samen voor gaan. Als we dit nog langer uit gaan rekken, dan praten we helemaal niet meer.”

Wat wist Laetitia?
Wanneer Ferry Channah een fragment van verleider Laetitia met Quentin laat zien, schiet ze opnieuw vol. “Ik vind dit heel raar. Je weet dat je een kindje verwacht, je kent haar twee dagen en dan ga je er zo in,” vertelt de moeder in spe. “Maar het ergste vind ik nog dat je hoort 'we hebben een klik en het is allemaal oprecht', terwijl Laetitia ook vanaf moment één wist dat ik zwanger ben. Wat ben je dan aan het doen? Je gaat voor een jongen die over een paar maandjes een kind krijgt.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder