Temptation Island VIPS in tweets: het heftigste kampvuur ooit

Met een speciale shout-out naar Yolanthe

temptation-island-vips-yolanthe-channah-kampvuur
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ik heb de afgelopen jaren al behoorlijk wat memorabele kampvuren op Temptation Island gezien (kijk maar eens naar deze bizarre fragmenten). Toch kan ik met zekerheid zeggen dat het kampvuur in de laatste aflevering van Temptation Island VIPS het heftigst is. Dat vindt Twitter zo te zien ook.

Moest ik een samenvatting geven van dit kampvuur, zou dit 'm zijn: Channah is klaar met Quentin, terwijl hij de vader van haar kind is. Yasmins relatie is voorbij door de beelden van Thomas ("Relatie? Welke relatie?"). Shirley is op z'n zachtst gezegd not amused door Damians handelingen in de villa. En Pommeline stort helemaal in nadat Fabrizio plannen maakt om hun gezamenlijke spullen te verkopen. Kortom: héél veel drama. Gelukkig blijven kijkers het positief inzien.

Twitter voelt ondertussen mee met Pommeline. Best begrijpelijk: de Vlaamse is iedere minuut van de dag in tranen omdat ze 'Fabri' zo erg mist, en dan weten de programmamakers nét die ene scène te vinden waarin Pommeline een grapje maakt over Fabrizio die wellicht verkeerd zou kunnen vallen (wat uiteraard ook gebeurt). De één vindt het niet kunnen:

De ander raakt simpelweg geïnspireerd.

Twee vrouwen verdienen na deze aflevering een virtueel schouderklopje. Allereerst Shirley, die beelden ziet die ze niet leuk vindt, met een strak gezicht zegt dat ze er klaar mee is en weet dat ze beter verdient.

Ten tweede: Yolanthe. Wie had gedacht dat Temptation Island ook ontroerend kon zijn?

Advertentie - Lees hieronder verder