EOTB-All Star 'Harrie de Hengst' krijgt eigen realityserie

We gaan een heel andere kant van de womanizer zien

Barechested, Mythology, Human, Movie, Muscle, Photography, Musical, Games, Art,
Spike

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Het All Stars-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch mag dan wel voorbij zijn, dat betekent niet dat we Harrie de Hengst (a.k.a. de ultieme versiermachine) nooit meer op tv zien. De oud-deelnemer krijgt een eigen realityprogramma op Spike: Harrie: van het kamp naar de ring.

Harrie: van het kamp naar de ring

Geloof het of niet, maar de nieuwe serie heeft he-le-maal niets te maken met Harries favoriete bezigheid: zijn ding doen onder de lakens. In plaats daarvan gaat het over zijn bokscarrière, die hij nieuw leven in wil blazen.

Wat blijkt? Harrie is geen vreemde in de ring. De 22-jarige speelde voorheen wel vaker bokswedstrijden. Hij gaat zijn oude hobby opnieuw oppakken en bereidt zich voor op een amateurwedstrijd. Bekende bokser Nieky Holzken helpt hem een handje.

Familie
Als je denkt dat het programma alleen om Harries bokslessen draait, dan heb je het mis. We krijgen ook een kijkje in het leven van 'Harrie van het kamp' met zijn familie. "Nederland leert dan ook een andere kant van mij kennen,” aldus Harrie. "Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder