Zien: trailer van nieuwe serie met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon

De eerste serie op de streamingdienst van Apple

Jennifer Aniston en Reese Witherspoon
Friends

Met de komst van de nieuwe streamingdienst van Apple, Apple TV+, krijgen Netflix en Videoland er officieel een concurrent bij. En één van de eerste producties van Apple TV+, de serie The Morning Show, is er meteen eentje die de aandacht trekt. Dat komt vooral door de cast, die bestaat uit niemand minder dan Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carell. Maar ook de eerste trailer van de serie, die Apple nu heeft gelanceerd, maakt menig serie-fanaat nieuwsgierig.

Trailer The Morning Show

The Morning Show gaat over een ochtendshow op televisie in Amerika. In de eerste trailer van de serie krijgen we een kleine rondleiding achter de schermen van de show. Jennifer Aniston en Reese Witherspoon verschijnen nog niet in beeld, maar we horen wel hun stemmen. Daaruit is af te leiden dat het maken van een ochtendshow niet altijd zo harmonieus verloopt als het misschien lijkt, maar gepaard gaat met de nodige struggles. Of zoals Apple zelf bij de trailer op YouTube schrijft: "The news is only half the story."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Apple Original
Ook verklapt de trailer dat we de serie uiterlijk dit najaar kunnen verwachten. Maar The Morning Show is niet de enige productie voor Apple TV+. De nieuwe film On The Rocks met actrice Rashida Jones (Parks and Recreation) staat ook op de planning. De actrice speelt de rol van een moeder die na lange tijd haar vader weer ziet. Samen beleven ze een avontuur in New York.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder