De eerste beelden van Holland's Next Top Model 2019 zijn hier

Het programma krijgt dit jaar een nieuwe twist

hntm-nieuw-seizoen
HNTM

Maandag 2 september is het zover: er start weer een nieuw seizoen van Holland's Next Top Model. Veelbelovende jonge modellen in spe gaan de competitie aan om de titel Holland's Next Top Model 2019 (en de mooie prijzen die daarbij horen) binnen te slepen. Het programma heeft nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De eerste beelden van Holland's Next Top Model

"Break the rules," zeggen juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra in koor. En dat doen ze. Het programma gaat het dit seizoen iets anders aanpakken, zo blijkt uit de video. Er zijn niet één, maar twee huizen waarin de modellen verblijven. Dat is nog niet alles: die twee groepen weten niet van elkaars bestaan af. De modellen krijgen pas aan het einde van de wedstrijd te horen over de andere groep. Ook dit jaar zijn zowel mannen als vrouwen welkom in de competitie. Kijk je goed naar de video, dan zie je al meteen de eerste modellen die deelnemen aan dit seizoen.

Juryleden
De driekoppige jury gaat de kandidaten van dit seizoen niet alleen beoordelen. Er zijn een aantal gastjuryleden, die geen onbekenden zijn in de modewereld. Famke Louise, Nikkie Plessen, mode-ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers versterken dit jaar de jury.

Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 5 en Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder