Er komt waarschijnlijk een vervolg op Disney's live-action Aladdin

"Het wordt heel anders dan de eerste film"

disney-live-action-film-aladdin
Aladdin

Heb je de live-action versie van Aladdin al in de bioscoop bewonderd? En kun je maar geen genoeg krijgen van Will Smith, Naomi Scott, Mena Massoud en 'onze' Marwan Kenzari in de bekende Disney-rollen? Goed nieuws, want misschien kun je binnenkort genieten van nóg meer avonturen in Agrabah. Disney hint op een vervolg op de nieuwe live-action film.

Dan Lin, één van de makers van de film die eerder dit jaar uitkwam, verklapt aan Insider dat ze bezig zijn met iets nieuws.

Dan Lin over vervolg op Disney's live-action film Aladdin

Het gaat blijkbaar nog om een top secret-project. De producer kan nog weinig loslaten over de nieuwe film. "Ik kan er nog niet veel over vertellen, maar we weten dat fans graag nog een Aladdin-film willen zien en we denken dat er nog veel verhalen te vertellen zijn," vertelt hij.

Animatiefilms
Bij Disney-fans uit de zero's gaat nu misschien een belletje rinkelen. Na de animatiefilm Aladdin verschenen er nog twee vervolgen: Aladdin en de Dievenkoning en De Wraak van Jafar. Disney zou een remake kunnen maken van (één van) de twee animatiefilms.

Iets nieuws
Hoe dan ook, Dan Lin laat weten dat als het al om een remake gaat, het in ieder geval geen 'gewone' remake is. “Wat ik wel kan vertellen, is dat het anders wordt dan de eerste film. We gaan niet zomaar weer een remake maken,” legt hij uit. Wat hij precies bedoelt is niet helemaal duidelijk: een adaptatie met creatieve vrijheid? Een geheel nieuw verhaal? We zullen nog even moeten afwachten. De producer laat weten dat Disney komende maand meer informatie geeft over het nieuwe project.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder