Verleider Mitch: "Channah en ik spreken elkaar nog dagelijks"

Glamour spreekt de Temptation Island VIPS-verleider

temptation-island-vips-verleider-mitch
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Dit seizoen van Temptation Island VIPS gaat officieel in de boeken als de heftigste tot nu toe. Dat heeft voor een heel groot deel te maken met Channah, die na een paar dagen bekendmaakte zwanger te zijn van Quentin. Vóórdat ze de villa verliet, had ze het erg gezellig met Mitch. Ik spreek de 28-jarige verleider over zijn Temptation-avontuur en over hoe het nu écht tussen hem en Channah zit.

Hadden jij en Channah een oprechte klik?

“Channah was vooral oprecht met mij. Dat blijkt ook uit de beelden die Nederland tot nu toe heeft gezien. En Quentin zag zelf ook hoe zijn vriendin een andere jongen leuk begon te vinden. Dat kwam door bepaalde blikken, uitspraken en handelingen vanuit Channah. Maar vanuit mijn kant was het meer een spel.”

Waarom was het zo belangrijk voor jou om je doel als verleider te bereiken - dus om ervoor te zorgen dat één van de vrouwen de fout in zou gaan?
“Ik denk dat dat te maken heeft met ego. Er zitten in eerste instantie veertien mannen in één villa en iedereen heeft een groot ego. Als dat ego gestreeld wordt omdat iemand je als favoriet aanwijst – wat ik ook werd – dan doet dat iets met je. Uiteindelijk zijn we niet op Friendship Island. Het is mijn taak om mezelf zo goed mogelijk te presenteren en ervoor te zorgen dat de vrouwen naar mij komen. Uiteindelijk is me dat gelukt door mezelf te zijn.”

In welk opzicht is je dat gelukt?

“Koppels hebben meestal regels opgesteld: je mag geen seks hebben, niet zoenen, en de rest vinden ze allemaal wel oké, denken ze dan. Maar wat Channah doet, kan eigenlijk ook niet door de beugel als je een relatie hebt. Die manier van praten, van kijken, het accepteren van kleine kusjes, van teasen en dat zelf ook terug doen. Ik denk dat je dan eigenlijk al zwaar over de schreef gaat. Als ik mijn vriendin met een andere gozer zou zien, dan zou het voor mij klaar zijn. Dat is gewoon vreemdgaan in mijn ogen.”

Heb je Channah nog gezien na Temptation?
“Absoluut. We zijn elkaar een aantal keer tegengekomen op persdagen en daarnaast spreek ik Channah dagelijks en zien we elkaar nog af en toe. Ik speelde in eerste instantie een spel tijdens Temptation, maar naarmate je iemand beter leert kennen, kan er een bepaalde klik ontstaan. Op dit moment hebben we een goede vibe met elkaar. Je kunt het beestje bij z'n naam noemen, maar ik mag geen uitspraken doen over mijn huidige relatiestatus.”

In de afleveringen van Temptation zien we hoe Channah het programma verlaat en jij achterblijft. Wat was je nieuwe strategie?

“De eerste paar dagen dat ik op Temptation was, kreeg ik relatief veel aandacht van de dames. Toen heb ik uiteindelijk de focus op Channah gelegd, omdat zij het meest naar mij toe trok en voor mij het makkelijkst was om te bewerken. Toen ze weg ging, vond ik het lastig om mijn plek terug te vinden, maar ik heb me herpakt. Ik focuste me op mijn volgende prooi, want daarvoor was ik uiteindelijk daar. Op een gegeven moment waren bepaalde jongens gewoon uitgespeeld, omdat ze niet de juiste tactiek of niet de juiste looks hadden, of een combinatie daarvan. Ik had dat blijkbaar wel. Sommige mannen in het huis vonden daar iets van en dat begrijp ik ook wel. Ze zeiden er niets over, maar dat voelde ik natuurlijk wel. Ik zou het ook niet heel chill vinden als iemand achter ‘mijn meisje’ aan ging. De grote vraag is nu natuurlijk: is het me gelukt?”Wanneer wist jij dat Channah zwanger was?

“Na een aantal dagen had ik een vermoeden. Ze liet vallen dat ze Temptation mogelijk zou verlaten. Dan moet er wel iets heftigs aan de hand zijn, zoals een ziekte in de familie. Ze vertelde me dat dat niet het geval was, maar dat het iets persoonlijks was. Uiteindelijk heb ik haar gevraagd: 'heb je gedronken tijdens onze date?' Dat was mijn manier om te vragen of ze zwanger is, want ik wist niet of mensen ervan af wisten. Haar antwoord was 'nee' en ze probeerde met lichamelijk contact duidelijk te maken hoe het zat. Op dat moment viel me dit niet echt op, maar mijn intuïtie vertelde me dat ze zwanger was. Op het moment dat er maar drie vrouwen terugkwamen van het kampvuur, wist ik 100 procent zeker dat Channah niet meer terug zou komen. De productie heeft haar spullen gepakt en ik heb haar daar niet meer gezien.”

Je vertelt in een recente video dat je meedeed met Temptation voor de fame. Waarom wil je bekend zijn?

“Als ik de reacties van andere mensen hoor, ben ik de enige die meedoet voor de fame. De rest blijkbaar niet. Ik ben opgegeven door een vriend, daarna mocht ik op gesprek komen. Ik ben makkelijk door het proces heen gewandeld. Uiteindelijk had ik de keuze om wel of niet mee te doen en toen twijfelde ik serieus. Mijn vrienden wezen me er toen op dat ik altijd graag in de aandacht sta. Voordat ik verleider was, werd ik al regelmatigaangesproken op straat, omdat ik blijkbaar toch opval. Die aandacht vind ik wel tof, ja.”

Wat heeft de fame je opgeleverd?
“Ik ben samen met twee andere verleiders, Stuwey en Guido, een nieuw bedrijf begonnen: Chachi. We zijn nu begonnen met shirtjes, maar het moet uiteindelijk een lifestyle brand worden. Verder ben ik van ongeveer 300 naar 22.000 volgers gegaan. Eigenlijk had ik verwacht dat het er meer zouden zijn, maar misschien komt die extra boost nog als het programma wordt uitgezonden in België. Ik ben nu ook bezig om een dj-carrière van de grond te krijgen. Daarnaast doe ik wat modellenwerk en video’s voor merken als Concentrate of RTL. Blijkbaar heb ik toch een goede kop en vlotte babbel, want ik word daar regelmatig voor gevraagd. In de toekomst wil ik me graag verder oriënteren en ontwikkelen als presentator. Een deelname aan Expeditie Robinson lijkt met ook heel tof.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder