Alvast voor de die-hard kerstfans: dit wordt dé kerstfilm van 2019

Deze film heeft Love Actually-potentie

emilia-clarke-last-christmas-film
Last Christmas

We hebben nog de zomer in de bol (hoewel Nederland het de afgelopen week behoorlijk liet afweten wat betreft zomerweer), maar er verscheen vandaag alvast een nieuwtje waar je deze winter errug blij van wordt. Er komt een nieuwe kerstfilm aan die wel eens de nieuwe Love Actually kan worden. Qua humor, plot én sterrencast.

De trailer van nieuwe kerstfilm Last Christmas met Emilia Clarke

Het gaat om Last Christmas, een romantische komedie met Emilia Clarke (van Game of Thrones) en Henry Golding (Crazy Rich Asians) in de hoofdrollen en met Love Actually- en Harry Potter-ster Emma Thompson. De officiële trailer van de film is zojuist verschenen en die belooft wat voor deze kerst:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een leuke standaard romantische komedie, zul je misschien denken. Toch heeft deze film misschien meer lagen dan je in eerste instantie verwacht. Fans zijn ervan overtuigd dat ze de enorme plottwist in de film al ontdekt hebben.

Zag je 'm aankomen?
Het is ook wel een beetje gek: pechvogel Kate ontmoet een jongen die telkens plotseling opduikt en daarna weer verdwijnt. Tom lijkt te mooi om waar te zijn, en misschien is hij dat ook wel. Fans denken namelijk dat hij een geest is.

Op het einde van de trailer zien we hoe Kate eerder heel erg ziek was. Zo ziek dat ze bijna dood ging. Volgens de fan-theorie is dit een gevalletje Chambers: ze zou bij een harttransplantatie het hart van - je raadt het al - de overleden Tom gekregen hebben. Mocht je dit vergezocht vinden, kijk dan eens naar de titel van de film: Last Christmas. De welbekende tekst van het Wham!-nummer is: "Last christmas I gave you my heart..." Jep, just let that sink in.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst