Aha! Dus zo kan het dat het nieuwe Temptation-koppel er zo snel was

Het mysterie is opgelost

orpheo-liessinde-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Eerder vandaag vroeg ik me nog hardop af hoe het kan dat enkele minuten na het vertrek van Quentin en Channah het nieuwe koppel Orpheo en Liessinde alweer in Temptation Island VIPS verscheen. Wisten de programmamakers van Channahs zwangerschap af of is hadden ze een koppel op standby?

Channah onthult dat de makers van Temptation Island VIPS al wisten dat ze zwanger is

Channah geeft duidelijkheid in een interview met Telegraaf TV. Wat blijkt? De programmamakers wisten inderdaad al voor Het Kampvuur dat Channah en Quentin ouders worden. "Ik heb het natuurlijk eerst aan Stuwey en Pommeline verteld, dus die wisten het al eerder," aldus Channah. "En toen heb ik het later ook aan de productie verteld en daar is gelijk op ingespeeld."

Wat is echt?
Hold up. Betekent dit dat het hele "ik blijf nog even zitten"-gesprek van Channah en Yolanthe helemaal in scène gezet is? Is Yolanthes ontroerende reactie wel echt uit het hart of kwamen haar lieve woorden regelrecht uit een script? In ieder geval moet Channah toch al langer hebben geweten dat ze Thailand moest verlaten?

Het wordt ingewikkelder
Ik sprak eerder nog met verleider
Mitch, die vertelt dat Channah hem verteld had dat ze het programma misschien niet zou kunnen afmaken: “Na een aantal dagen had ik het vermoeden dat Channah zwanger is. Ze liet vallen dat ze Temptation mogelijk zou verlaten. Dan moet er wel iets heftigs aan de hand zijn, zoals een ziekte in de familie. Ze vertelde me dat dat niet het geval was, maar dat het iets persoonlijks was," aldus Mitch.

Channah had hem dus verteld dat ze mogelijk Temptation zou verlaten. Zei ze dat omdat ze zelf had bedacht dat er iemand achter zou komen óf omdat de makers het op dat moment al wisten en haar al hadden laten weten dat ze niet langer mocht deelnemen aan het programma? So many questions... en de antwoorden blijven voor nu nog even vaag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder