Huh? Love Island-koppel Sebastiana en Martin uit elkaar

Seba brengt het nieuws via haar Instagram

sebastiana-martin-love-island-koppel
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Ze leken meant to be: vanaf dag 1 van Love Island bloeide de liefde op tussen Sebastiana en Martin. Ze grepen de geldprijs nét mis, maar verlieten het programma wel als stel. Nu, twee maanden later, komt hun relatie ten einde. Dat laat 'Seba' weten op Instagram.

Sebastiana plaatst Instagram Story over breuk met Martin

"Ik wil jullie even meedelen dat ik en Martin gezamenlijk hebben besloten dat het beter is om er een punt achter te zetten," vertelt Sebastiana op haar Instagram Story. "Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen aangezien het ongelofelijk is om te zien hoeveel liefde jullie voor ons samen hebben."

De reden achter de break-up is niet bekend. De Love Island-kandidaat vertelt dat ze terugkijkt op een mooie tijd met Martin. "We hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben uiteindelijk hebben wij de 2 mooiste maanden gehad uit ons leven," aldus Sebastiana.

Kijkers zijn sceptisch over de break-up: Seba en Martin waren het 'sterkste' koppel in de villa, hoe kunnen ze dan na twee maanden al uit elkaar gaan? Fans vragen zich af of hun deelname wel oprecht was en of (één van) de twee het niet alleen voor het geld en de fame deden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder