Het aapje uit Friends heeft een nieuwe rol te pakken

Ken je Marcel nog?

marcel-aap-ross-friends
Friends

Friends-fans kennen hem vast nog wel: Marcel de aap. De harige huisgenoot van Ross zette constant zijn lievelingsliedje op repeat en hing regelmatig met de vriendengroep in Monica's appartement. Datzelfde aapje heeft nu een nieuwe rol te pakken in de serie Y: The Last Man.

Aapje Marcel is te zien in nieuwe serie Y: The Last Man

Dat is niet het enige nieuws. Wat blijkt? 'Marcel' is helemaal geen mannetje. De harige acteur is een vrouwtje, genaamd Katie. Het ziet ernaar uit dat Katie vooral succesvol is in mannelijke rollen, want voor de nieuwe serie wordt ze ook al gecast als mannelijke aap.

Bekende acteur
John Landgraf, de baas van de zender die Y: The Last Man uitzendt, herkende de aap. Aan The Hollywood Reporter vertelt hij dat hij de eerste beelden van de serie te zien kreeg en toen meteen doorhad dat er een bekend gezicht in voorkwam. "Ik herken Jennifer Aniston, ik herken Courteney Cox en ik herken dat aapje," grapt de CEO.

En hij had gelijk. Katie is inmiddels eind twintig. We moeten nog even wachten op haar tv-comeback, want de serie verschijnt in 2020 op de Amerikaanse zender FX.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder