Fabrizio vertelt voor het eerst open over zijn zoontje

Hij deelt een foto op Instagram

fabrizio-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Michella Kox (a.k.a. the queen of gossip) maakte een aantal weken geleden bekend dat Temptation Island VIPS-deelnemer Fabrizio "stiekem" een zoontje heeft die hij slecht zou behandelen. De professionele tatoeëerder reageerde aangedaan op de geruchten. "Zijn mama en ik houden hem bewust uit de schijnwerpers. Ik hoor nu dat ik een onverantwoorde vader zou zijn, maar dat is regelrechte zever," aldus Fabrizio.

Inmiddels beseft Fabrizio dat hij zijn 2-jarige zoon niet langer uit de spotlights kan houden. Hij besluit op Instagram meer te vertellen over hun band.

Fabrizio deelt foto van zijn 2-jarig zoontje

De oud-verleider deelt een foto's van zijn kind op zijn (helaas afgeschermde) Instagram, maar verbergt zijn hoofd met een hart-emoji. Onder de post plaatst hij een lap tekst:

“Het heeft nog lang geduurd maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Die ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt. Truth is: yes deze kleine, superknappe jongeman is inderdaad mijn zoontje,” vertelt hij.

Te weinig tijd
“Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan Temptation met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek,” geeft Fabrizio toe.

Verandering
Hij gaat verder: “Geen excuus om niet naar je kind om te kijken maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden. Ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken,” besluit hij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder