De broer van Tim Hofman doet mee aan Holland's Next Top Model

Weer een Hofman op tv!

hollands-next-top-model-jury
Holland's Next Top Model

FYI: presentator Tim Hofman groeide op in een groot gezin. Hij heeft een zus en drie broers. Het ziet ernaar uit dat steeds meer Hofmannen onderweg zijn naar het BN'erdom. Eerder zagen we al hoe Rijk Hofman dit jaar meedoet aan Expeditie Robinson. Wat blijkt? Tim heeft nog een broertje dat in een bekend Nederlands tv-programma verschijnt. Sam Hofman doet mee aan het nieuwe seizoen Holland's Next Top Model.

Sam Hofman in Holland's Next Topmodel

Sam werd op straat gescout om mee te doen aan de modellenwedstrijd. Tim deelt het nieuws zelf (hard lachend) op Twitter.

Benieuwd hoe Sam eruitziet? Je ziet hem even kort voorbijkomen in de promovideo van HNTM. Gelukkig bestaat er nog altijd zoiets als 'Instagram' en kunnen we hem van iets dichterbij bewonderen:

View this post on Instagram

hebben er weer zin in

A post shared by Sam Hofman (@samrhofman) on

View this post on Instagram

echt niet gebeurd dit

A post shared by Sam Hofman (@samrhofman) on

View this post on Instagram

had ineens verkansiekapsel ☁️

A post shared by Sam Hofman (@samrhofman) on

Interview
Glamours hoofdredacteur Anke sprak Sams jongere broer Rijk recent over zijn familie. "Ik spreek mijn ouders al een paar jaar niet," aldus de MTV-presentator. "Mijn zus spreek ik ook al iets meer dan een jaar niet, omdat we slecht zijn in contact onderhouden, en één broer spreek ik nooit. Tim is een vriend van me en spreek ik regelmatig. En mijn jongste broertje is mij dierbaar omdat hij de benjamin is."

Advertentie - Lees hieronder verder