Sebastiana vertelt in emotionele video waarom het uit is met Martin

De Love Island-deelnemers zijn sinds kort uit elkaar

martin-sebastiana-love-island-koppel
Love Island

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Maandag zagen we een gevalletje 'didn't see that coming'. Hét stel waarvan ik verwacht had dat na Love Island nog lang en gelukkig met elkaar zou leven, is na twee maanden alweer uit elkaar. Ik heb het over Martin en Sebastiana, die zelf bekendmaken niet langer samen te zijn.

Kijkers speculeren sinds hun breuk of wat we op tv zagen dan wel oprecht was, óf dat de twee het faketen voor het prijzengeld (dat ze overigens niet wonnen). Sebastiana maakt korte metten met de geruchten en besluit een video op YouTube te plaatsen waarin ze uitleg geeft bij de break-up.

Seba schrijft een brief aan Martin

Seba vertelt in de vlog dat ze al haar exen een brief schrijft, net als de film To All The Boys I’ve Loved Before. Dat heeft ze ook voor Martin gedaan. Ze leest de brief voor aan haar volgers.

"Ik kwam zonder verwachtingen aan in Love Island, en had nooit verwacht echt iemand te ontmoeten. Maar daar was jij dan," begint ze. "Het waren de twee mooiste maanden van mijn leven, en jij hebt me herinneringen gegeven waar ik nooit van durfde te dromen."

Na het programma
Tijdens Love Island leefden de twee in een sprookje, totdat ze weer thuis waren. "Alles veranderde toen we terugkwamen. Meer ruzies, meer discussies, over domme dingen. Er miste iets tussen ons. Ons vuur, onze passie was weg. Het is niemands fout, maar we zijn allebei vergeten dat we er voor moesten werken om het vuur aan te houden. We waren vergeten dat iemand missen ook een gevoel was, doordat we altijd continu bij elkaar waren.”

Andere doelen
Ze gaat verder: “Onze dromen zijn gewoon zo verschillend. Jij wil je carrière, ik wil gewoon een gezin. Ik neem je niets kwalijk, we hebben alles geprobeerd en dat is alles wat we konden doen. Je verdient het beste, sorry dat ik dat niet was.”

“Ik weet dat het beter is zo. Het zou zoveel makkelijker zijn geweest als jij iets had gedaan waar ik je voor kon haten, maar dat is het niet. Ik respecteer je en mijn hart houdt altijd van jou. Maar het is mijn hoofd die zegt dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten,” besluit ze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder