Netflix maakt horrorserie gebaseerd op geflopte Fyre Festival

De trailer is nu uit

netflix-horror-serie-the-i-land
The I-Land

Weet je nog hoe eerder dit jaar het Fyre Festival een complete flop bleek te zijn omdat de organisatoren de boel belazerd hadden? En hoe Netflix de documentaire Fyre: The Greatest Party That Never Happened uitbracht? Nou, de streamingdienst gaat nog een stapje verder. Er verschijnt nu een gloednieuwe Netflix Original, die gebaseerd is op de Fyre-catastrofe. Maar er is een twist: het gaat om een horrorserie, genaamd The I-Land.

Netflix-serie The I-Land verwijzing naar Fyre Festival

Nee, de serie gaat niet over bezoekers die een extreem luxueus en prachtig festival verwachten en het moeten doen met kleine tentjes en voorverpakte broodjes kaas (hoewel dat natuurlijk al horror is). Het gaat wel om een eiland, waar een aantal mensen een behoorlijk grote teleurstelling staat te wachten.

Horror
Netflix legt uit wat je kunt verwachten van de nieuwe serie: “Tien mensen worden wakker op een verraderlijk eiland en kunnen zich niets meer herinneren. Ze komen er al snel achter dat deze wereld niet is zoals het lijkt. Ze komen voor de extreme psychologische en lichamelijke uitdagingen van het eiland te staan en moeten de beste versie van zichzelf worden - of doodgaan als de slechtste versie van zichzelf.”

Trailer
De trailer van The I-Land begint zoals de promovideo's van Fyre Festival ook begonnen: een groep modellen vertoeft dolgelukkig op een tropische locatie, met een helderblauwe zee en een wit strand. “Als je hier aankomt, ga je nooit meer weg,” luidt de tekst. Je voelt 'm al aankomen: de mensen in de serie willen weg, maar zitten vast op het eiland.

De serie heeft zeven afleveringen en verschijnt vanaf 12 september op Netflix. Bekijk de trailer hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder