Verleidster Cheyenne deelde het bed met Thomas Cox

Ze heeft zelfs bewijs

temptation-island-vips-thomas-cox
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Weet je nog dat Temptation Island VIPS-verleidster Cheyenne liet weten dat ze ná het programma alsnog iemand succesvol had verleid? Nou, ze maakt nu bekend om welke deelnemer het gaat. En ze heeft nog bewijsmateriaal ook. Het is... Thomas Cox!

Verleidster Cheyenne deelt screenshots van gesprekken met Thomas Cox

Waar we nu nog zien hoe de YouTuber het behoorlijk gezellig heeft met verleidster Daniëlle, had hij na het programma dus een onderonsje met Cheyenne. Dat onthult die laatste aan LoveReality.nl. Ze vertelt dat zij en Thomas elkaar berichtjes stuurden en zij uiteindelijk naar zijn huis is geweest. “En daar is wel meer bij komen kijken dan alleen maar wat drinken,” aldus de verleidster.

Wat doe je vanavond?
Cheyenne - die in aflevering 3 het eiland moest verlaten - deelt screenshots van Instagram- en WhatsApp-gesprekken met Thomas. “Wat doe je vanavond?” schrijft Thomas naar de verleidster. In een ander gesprek zien we hoe hij zijn adres deelt met Cheyenne en vertelt dat ze “de onderste bel” moet hebben. Cheyenne laat ondertussen weten dat ze eraan komt, maar dat het wel “allemachtig ver” is.

cheyenne-screenshot-thomas-cox
Lovereality.nl

cheyenne-screenshot-thomas-cox
Lovereality.nl


Te soft
Cheyenne laat weten dat ze verder geen interesse heeft in de deelnemer. “Nee, het is totaal mijn type niet. Het was puur voor de spanning,” aldus de verleidster. “Het was wel gezellig, maar ik hou wel meer van het ‘heftige’. En hij was wat soft.”

Ze heeft Thomas na de date wel nog gesproken, maar niet meer in het echt gezien. “Ik heb daar ook geen behoefte aan, ook al is hij verder best een leuke jongen,” besluit ze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder