Tempa in tweets: vieze vingers, Oreo's en een hondenriem

Twitter heeft een hoop te zeggen

thomas-damian-temptation-island-vips
Temptation Island VIPS

Glamour’s Elke is dol op Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Temptation Island VIPS is sensationeler dan ooit. Genoeg om het over te hebben, dus. En genoeg tweets om te bespreken.

Laten we het even hebben over het nieuwe koppel. En dan vooral over Oreo. Eh, Orpheo. Bedankt, Damian.

(Yes, he did.)

De één vindt Orpheo iets weghebben van een koekje, de ander ziet eerder gelijkenissen met Stefano (je weet wel, die vorig jaar zweerde dat er niets gebeurd was tussen hem en Zwanetta, tot er een geluidsfragment werd afgespeeld en hij met een mond vol tanden zat). Persoonlijk vind ik Orpheo meer weghebben van Mezdi, die ook altijd met politiek correcte (lees: vage) antwoorden kwam.

Orpheo heeft het absoluut niet makkelijk. "Ik heb het zeker zwaar," vertelt de brillenliefhebber. Waarmee, vraag je je af? Met het gemis van zijn vriendin (met wie hij nota bene hierna een tattoo gaat zetten, so you know it's serious)? Nee hoor. "Ik kan geen keuze maken tussen wie ik het leukst vind. Ik twijfel tussen Laetitia en Angie,” legt hij uit. Och gossie, dat is ook zwaar.

Liessinde maakt zich ab-so-luut geen zorgen. Zíj is de temptation van Orpheo gewoon. Dus.

Dat Orpheo in zijn handjes mag klappen met Liessinde, vindt niet alleen Liessinde zelf. Ook de verleidsters die het gemunt hebben op Orpheo vinden hem maar niets. Behalve Shané dan. Zij valt op dit type man, vertelde ze de vorige aflevering. Beetje pijnlijk dat Orpheo nul komma nul interesse in haar toont. Wie is hier nu de verleider?

Ook leuk: dit seizoen Temptation Island mogen we niet één, maar twee keer zien hoe de verleiders de kandidaten proberen te imponeren met een vooraf ingestudeerde intimidatiespeech. Vooral de "who let the dogs out"-routine met de hondenriem was bijzonder ongemakkelijk.

Genoeg over de nieuwkomers. How about Thomas en Yasmin? Thomas is net iets te eerlijk over zijn geilheid, waarna Yasmin wraak neemt met Stuwey (ben nog steeds niet gewend aan die naam), waarna Thomas weer wraak neemt met Daniëlle. Op een behoorlijk ehm.. bijzondere manier.

Zo romantisch, die Thomas. Je zou bijna vergeten dat hij diezelfde dag te zien kreeg dat zijn relatie over en uit is. Je hoort het Videoland-kijkend Nederland bijna in koor zeggen: karma is a bitch.

Thomas zelf zou dit duidelijk niet als karma bestempelen. Hij heeft immers niets fout gedaan, vindt hij zelf.Al met al heeft het programma Thomas en Yasmin niet veel goeds gedaan. En ons ook niet. Vuurwerk zal nooit meer hetzelfde zijn...

Advertentie - Lees hieronder verder