Hilary Duff: "De Lizzie McGuire-reboot gaat toch niet door"

Noooooooooooooooooh

lizzie mcguire reboot teaser hilary duff
Courtesy Everett Collection

Inmiddels heeft ze veel meer series en films op haar naam staan – A Cinderella Story, haar (tijdelijke) rol in Gossip Girl, to name a few – maar Hilary Duff (33) werd bij het grote publiek bekend als Lizzie McGuire. En nu, zestien jaar later, zou ze terugkeren in die legendarische rol in een Lizzie McGuire reboot. De originele Lizze McGuire-cast zou terugkeren en er was zelfs al een teaser uitgebracht. Helaas is het leven niet altijd where dreams are made of. De actrice maakt op Instagram bekend dat de nieuwe serie er tóch niet gaat komen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lizzie McGuire reboot gecanceld

Hilary Duff deelt een tekst op Instagram waarin ze uitlegt dat de reboot van de baan is. "Ik voel me zo vereerd dat ik het personage van Lizzie in mijn leven heb. Ze heeft een blijvende indruk gemaakt op velen, inclusief mijzelf," begint Hilary. "Ik weet dat er veel moeite is gestoken in en gesprekken zijn geweest voor de reboot, maar helaas en ondanks de goede bedoelingen van iedereen gaat het niet gebeuren."

Geen Lizzie McGuire reboot

Over de reden dat de nieuwe serie er toch niet gaat komen, laat Hilary Duff weinig los. Wel vertelt ze dat ze de de reboot per se goed wilde doen. "Ik wil dat een reboot van Lizzie een goede reflectie vormt van wie Lizzie vandaag zou zijn. Dat verdient het personage. We kunnen allemaal een momentje nemen om de fantastische vrouw die ze zou zijn geweest en de avonturen die we zouden hebben beleefd te rouwen. Ik ben heel verdrietig, maar ik beloof jullie dat iedereen z'n best heeft gedaan, maar dat het gewoon niet zo mocht zijn." Ze sluit haar tekst af met een laatste sneer naar het verschrikkelijke jaar dat 2020 heet: "Hey now, this is what 2020's made of."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder