Hilary Duff keert terug in de legendarische rol van Lizzie McGuire

Maar er is veel veranderd in het leven van Lizzie

Hilary Duff als Lizzie McGuire
Monica SchipperGetty Images

Inmiddels heeft ze veel meer series en films op haar naam staan – A Cinderella Story, haar (tijdelijke) rol in Gossip Girl, to name a few – maar Hilary Duff (31) werd bij het grote publiek bekend als Lizzie McGuire. En nu, vijftien jaar later, keert ze terug in die legendarische rol.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hilary Duff als Lizzie McGuire

Dat heeft Disney dit weekend bekendgemaakt op een fanbeurs in Californië. Kevin Mayer, de baas van de nieuwe streamingdienst van Disney (Disney+), kondigde de terugkeer van de serie op de streamingdienst aan én liet weten dat niemand minder dan Hilary Duff herself weer in de huid van de hoofdrolspeler kruipt.

Volwassen Lizzie
Hilary Duff is inmiddels 31 jaar en je begrijpt: er is dan ook veel veranderd in het leven van Lizzie. In de serie is Lizzie zelf ook bijna dertig jaar en woont ze in New York (krijgen jullie ook meteen dat Gossip Girl-gevoel?). De actrice zelf was ook op de beurs aanwezig, en liet weten dat de animatieversie van haar personage – je weet wel, dat kleine getekende poppetje onderin het scherm, dat de gedachten van Lizzie uitspreekt? – ook weer terugkeert. Maar in tegenstelling tot Lizzie zelf, is haar animatieversie wél nog maar dertien jaar oud.

Vanaf wanneer de serie te zien is, is nog niet bekendgemaakt.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

It was magical ✨

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder