Breaking Bad-film binnenkort al te zien op Netflix: bekijk de eerste beelden

Wat is er met Jesse Pinkman gebeurd?

Breaking Bad-film
Breaking Bad

We wisten al vrijwel zeker dat er een Breaking Bad-film aan zat te komen, maar de bevestiging van die geruchten bleef nog even uit. Tot nu, want Netflix heeft ein-de-lijk bekendgemaakt dat de film binnenkort op de streamingdienst te zien is. En ook al sneller dan je denkt.

Breaking Bad-film

Blok 11 oktober maar alvast in je agenda, want de kans is groot dat jij die avond voor de tv zit. En dat betekent dat we dus nog maar anderhalve maand hoeven te wachten op nieuwe Breaking Bad-footage. Alhoewel... De eerste beelden van de film, genaamd El Camino: A Breaking Bad Movie, zijn al hier.

Eerste teaser
In een eerste teaser zien we Skinny Pete (gespeeld door Charles Baker) praten tegen de politie. Daarmee is de terugkeer van zijn personage bevestigd, maar verder komen er nog geen bekende gezichten in beeld. Wel heeft Skinny Pete het over Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul, wiens lot in het laatste seizoen van de serie onbekend blijft. De kans dat ook hij terugkeert, is dus aanzienlijk groot. Met wie ga jij kijken?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder