Deze actrice gaat Michelle Obama spelen in serie over first ladies

En het is geen onbekende

Michelle Obama
Paul MorigiGetty Images

De Amerikaanse betaaltelevisiezender Showtime werkt aan een serie over first ladies. De gelijknamige serie gaat over het persoonlijke en publieke leven van de vrouwen in het Witte Huis, onder wie dus Michelle Obama. En actrice Viola Davis mag die uitdagende, maar vooral eervolle rol op zich nemen.

Viola Davis als Michelle Obama

Het eerste seizoen van de serie brengt de levens van first ladies Eleanor Roosevelt, Betty Ford en Michelle Obama in beeld. Voor die laatste rol is Viola Davis dus gecast. De actrice is onder meer bekend van haar rol in de populaire televisieserie How to get away with murder, waarvan binnenkort het zesde en laatste seizoen verschijnt. Ook kan je de actrice kennen van haar rol in de films The Help, Suicide Squad en Eat, Pray, Love. Op Instagram laat de actrice weten trots te zijn dat ze "de dappere en buitengewone" Michelle Obama mag spelen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

First Ladies
Of de serie First Ladies ook in Nederland zal worden uitgezonden, is nog niet bekend. De serie gaat in ieder geval in première op de betaalzender Showtime, een grote concurrent van onder meer het Amerikaanse HBO. Andere series die te zien zijn op Showtime, zijn bekende series als Homeland en Shameless.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder